Ona o lona lelei ductility, conductivity vevela ma conductivity, apamemea e masani ona faaaogaina i alamanuia eseese, aemaise lava i le mana, fausiaina, meafale, felauaiga ma isi alamanuia.

I le alamanuia eletise, kopa o le mea e sili ona talafeagai e le taua e pei o se taʻavale.O le manaʻoga mo kopa i uaea ma uaea i totonu o le eletise e maualuga tele.I totonu o fale gaosi oloa, o loʻo faʻaaogaina le kopa i condensers ma faʻafefe faʻafefe o pusaaisa, ea malulu ma isi meafale.

I totonu o fale faufale, o paipa apamemea e masani ona faʻaaogaina i le fausiaina o radiators, faʻaogaina o le kesi ma le suavai ma alavai.I totonu o pisinisi felauaiga, o loʻo faʻaaogaina paʻu kopa ma kopa mo vaʻa, taavale ma vaalele.

1

E le gata i lea, o le tele o apamemea o loʻo faʻaaogaina foi i le faʻaogaina o masini felauaiga.Faatasi ai ma i latou, o le eletise o le alamanuia o loʻo i ai le tele o le kopa taumafa i Saina, e tusa ma le 46% o le aofaʻi o le faʻaaogaina, sosoo ai ma le fausiaina, meafale ma felauaiga.


Taimi meli: Me-24-2022