O le faʻaleleia atili o le faʻamaʻi tulaga i Shanghai na fesoasoani foi i le faʻaleleia o lagona maketi.I le Aso Lulu, na faʻamutaina ai e Shanghai le faʻatapulaʻaina o le faʻamaʻi ma toe amata atoatoa le gaosiga masani ma le ola.Na popole le maketi i le faʻagesegese o le faʻatupulaia o le tamaoaiga o Saina o le a aʻafia ai le manaʻoga uʻamea.

Fai mai Ms. Fuxiao, o le ulu o le tele o oloa fuafuaga a le BOC International, e iai auala eseese a Saina e faʻaleleia ai le tamaoaiga, ma o galuega tetele e sili ona fesoʻotaʻi ma uʻamea, ae e manaʻomia le taimi, atonu e leai se aafiaga i se taimi pupuu. ma o le taimi e mafai ona va i le afa lona lua o le tausaga.

June 1 LME Metal Overview

E tusa ai ma faʻamatalaga mataʻituina satelite, o gaioiga faʻafefeteina apamemea i le lalolagi na tulaʻi mai ia Me, ona o le toe faʻaleleia o le faʻaleleia o galuega faʻafefeteina a Saina na faʻaitiitia ai le paʻu i Europa ma isi itulagi.

O le faʻalavelaveina o le tele o le gaosiga o le kopa mine i Peru, o le lalolagi lona lua o le gaosiga o le kopa sili ona tele, o loʻo iai foi le lagolago mo le maketi apamemea.

Na taʻua e faʻamatalaga e lua afi na sasao i totonu o le lua eli 'apamemea autu i Peru.O le Las banbas copper mine o Minmetals resources ma le Los chancas project na fuafuaina e le Southern Copper Company o Mekisiko vaega na osofaʻia e le au tetee taʻitasi, ma faʻailogaina ai le faʻateleina o tetee i le lotoifale.

O le malosi o le fesuiaiga o tala Amerika i le Aso Lulu na faʻamalosia ai metala.O le malosi o le tala e sili atu le taugata o metala e faʻatatau i tala mo tagata faʻatau i isi tupe.

O isi tala fou e aofia ai faʻamatalaga na fai mai o le tau o loʻo ofoina atu e le au gaosi alumini i le lalolagi i Iapani mai ia Iulai ia Setema o le US $ 172-177 i le tone, e amata mai i le mafolafola i le 2.9% maualuga atu nai lo le tau i le kuata lona lua o loʻo iai nei.


Taimi meli: Iuni-02-2022