Talu ai nei, sa i ai se faʻamaʻi i vaega eseese o Saina.O u'amea e le'o u'amea ua tatala maualalo ma fa'atuputeleina i aso nei, ma ua fa'atupula'ia le fa'aletonu o maketi.

I aso nei, na tatalaina e Shanghai copper le 71480 ma tapunia le 72090, i luga 610. O le lisi fou a le Lun copper na lipotia i le 77525 metric tone, o se faʻaititia o le 475 metric tone poʻo le 0.61% pe a faʻatusatusa i le aso fefaʻatauaʻiga talu ai.

Maketi i totonu o le atunu'u: Talu ai nei, o le tau lelei o le kopa i totonu o le atunu'u ua fa'asolosolo fa'aitiitia.Ina ua maeʻa le faʻamaʻi faʻamaʻi, ua poloka le felauaiga o logistics ma fefaʻatauaiga i lalo.I lalo o le taofiofia o itu uma, ua siitia le tau o le kopa, ae o le siʻitia e faʻatapulaʻaina mo sina taimi.Ona o pisinisi i lalo ifo o loʻo aʻafia foi i le faʻamaʻi, o le manaʻoga ua paʻu.

maketi faava o malo: Peresitene Rusia Vladimir Putin fa'ailoa mai o Rusia Iukureini feutagaiga ua alualu i luma, o atugaluga e uiga i oloa sapalai ua malu, o le agai i lalo o le faʻatauga ua faʻagesegese i lalo, o le faʻaaogaina o maketi e vaivai, ma o le tau o le kopa mo taimi pupuu e fesuisuiai i luga aʻe o le 70000. .

Talu ai nei, sa i ai se faʻamaʻi i Linyi, Shandong Province, ma ua faʻaititia le aofaʻi o fefaʻatauaʻiga o maketi uʻamea e le o ni ferrous.

Copper Prices

Taimi meli: Mati-18-2022