[fa'ailoga tau pisinisi]:

1. [nornickel: asu faafuaseʻi i le komsomolsky copper mine i Rusia] e tusa ai ma lipoti mai fafo i le aso 5 o Iuni, o le au galulue maina o loʻo galulue i le komsomolsky mine i le Aai o Norilsk, Rusia, na aveese ina ua uma le asu i totonu o le maina i le Aso Sa.Na taʻua e Nornickel e leai se tasi na manuʻa i le faʻalavelave, lea na talitonuina e mafua mai i faʻaletonu i taʻavale eli i lalo o le eleele.Fai mai a ia, ua uma ona pulea le asu ma e le afaina ai gaioiga a le maina.

2. [Nord: o loʻo i ai nei i le kamupani ni fuafuaga faʻalautele e lua o 100000 tone faavae fou, lea e faʻamoemoe e faʻagasolo malie i le tausaga a sau] Na faia e Nord se faʻaaliga faʻaalia i le 2021 ma le kuata muamua o le 2022. O le lautele o le kopa a le kamupani oloa foil laina mai le 1.2 m i le 1.7 M. eseese lautele faʻamatalaga o loʻo maua.O le umi o le coil o le pepa apamemea e mafai ona tuʻuina atu e tusa ai ma manaʻoga o le tagata faʻatau.O le umi o le coil e mafai ona oʻo atu i le 40000 M. O le taimi faʻamaonia o le lithium maa kopa pepa pepa e masani lava e tolu masina, ma o le pepa faʻamaufaʻailoga apamemea e ono masina.Ua tuʻuina atu e le kamupani le fuafuaga faʻalautele: o loʻo i ai nei i le kamupani ni fuafuaga faʻalautele e lua mo le 100000 tone fou faavae, lea e faʻamoemoe e faʻagasolo malie mai le tausaga a sau.O loʻo faʻamoemoe e oʻo atu i le 2025, o le a maua e le kamupani le malosi e tusa ma le 200000 tone, ma e oʻo atu i le 2028, o le a maua le malosi e tusa ma le 300000 tone.

The Market Is Expected To Improve

[tulaga o le lumanai] i aso nei, ua tatala maualuga le kopa Shanghai.O le konekarate autu 2207 masina na tatalaina i le 73020 yuan / ton, ma tapunia i le 72680 yuan / ton, i luga 670 yuan / ton, poʻo le 0.93%.I le aso muamua o fefaʻatauaʻiga ina ua maeʻa le aso malolo, o loʻo tamomoʻe le kopa a Shanghai i se tulaga maualuga, o le faʻalavelaveina o le maina kopa Peruvian ua faʻateleina, ma o le toe faʻafouina o galuega ma le gaosiga i totonu o le atunuʻu na faʻamalosia ai le siʻitia o le tau o le kopa, ma faʻaopoopoina o loʻo tumau pea le sapalai i totonu o le atunuʻu. i se tulaga fufusi, o lea na malosi ai le faatinoga o tau apamemea mo taimi pupuu.

E tusa ai ma suʻesuʻega auiliili, o loʻo faʻaleleia le tulaga o faʻamaʻi i totonu o le atunuʻu ma faʻalauiloaina faiga faʻaosofia, o le fanua faʻatau e mafai ona faʻatupuina le faʻaleleia atili, o loʻo faʻaleleia le faʻamoemoe o maketi, faʻateleina le faʻalavelave i le pito i fafo o maina, ma le paʻu o totonu ma fafo. inventory e maua ai le lagolago mo le tau apamemea.


Taimi meli: Iuni-07-2022