Me 12, 2022 puna: Changjiang nonferrous metals lomitusi fesoʻotaʻiga: Tongwj Iunivesite, aoga tulagalua

 

Fa'apuupuuga: Na toe faʻaleleia le tau o le kopa i le Aso Lulu ona o le faʻagesegese o le faʻamaʻi o le covid-19 i Saina, o se tagata faʻatau uʻamea, na faʻaitiitia ai popolega o manaʻoga talu ai nei, e ui o le faʻaauau pea o faʻamaʻi faʻalavelave faʻalavelave na faʻamalosia ai lagona o maketi.

 

Na toe faʻaleleia le tau o le kopa i le Aso Lulu ona o le faʻagesegese o faʻamaʻi pipisi o le covid-19 i Saina, o se tagata faʻatau uʻamea, faʻamalieina popolega o manaʻoga talu ai nei, e ui lava na faʻamalosia lagona o maketi i le faʻaauau pea o le faʻamaʻi poloka.

 

O le kopa mo le tuʻuina atu o Iulai na siʻitia 2.3% mai le tau o le Aso Lua, e $ 4.25 i le pauna ($ 9350 i le tone) i luga o le maketi Comex i Niu Ioka i le aoauli o le Aso Lulu.

 

O le konekarate sili ona malosi o Iuni i luga o le Shanghai Futures Exchange na siitia 0.3% i le 71641 yuan ($10666.42).

 

Fai mai Shanghai o le afa o taulaga ua ausia le tulaga o le "zero new pale", ae o tapulaʻa e tatau ona tausia e tusa ai ma faiga faʻavae a le atunuʻu.

 

O faiga fa'alavelave a Saina ma atugaluga e uiga i si'itaga tului tului i le Iunaite Setete i lenei tausaga na fa'amalosia ai u'amea fa'avae, ma o le tau o le kopa na pa'u maualalo i le toeitiiti atoa le valu masina i le Aso Gafua.

 

Na tusia e le tusitala a le Reuters Andy home e faapea: "O tupe puipui ua faateleina le paʻu i luga o le maketi apamemea i le taimi o loʻo i ai le faʻateleina o faʻamaoniga e faʻapea ua amata ona faʻaletonu le gaosiga o le lalolagi."

 

"Mo le taimi muamua talu mai Me 2020, o le aofaʻi o avanoa pupuu i konekarate apamemea CME na sili atu nai lo tulaga uumi, ina ua faatoa amata ona toe faʻaleleia le tau o le kopa mai le galu muamua o le poloka o le covid-19."

 

I le itu sapalai, na le mafai e le malo Peruvian ona ausia se maliliega ma se vaega o nuu moni i le Aso Lua.O a latou tete'e ua taofia ai le faagaioiina o le eli apamemea tele a Las bambas a le MMG Ltd.


Taimi meli: Me-12-2022